VERKOOPSTYLING PARTICULIER

Staat uw woning (lang) te koop of heeft u plannen om uw woning te verkopen? Dan bent u bij Perfect2Style aan het juiste adres. Net als ieder ander hoopt u dat uw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Want iedere maand dat uw woning langer ‘Te Koop’ staat, kost ten slotte geld. Op dit moment is er een zeer groot woningaanbod op Funda. Wanneer uw woning er hier niet uitspringt, krijgt hij weinig attentiewaarde, waardoor de kans op verkoop snel verkeken is. Het is dus belangrijk dat uw woning op de juiste manier wordt gepresenteerd. De presentatie van alle positieve en karakteristieke eigenschappen van de woning moeten er uiteindelijk voor zorgen dat er wel interesse ontstaat, zodat het maken van een afspraak voor bezichtiging een logisch gevolg is.

Op het moment dat de kijkers de woning bezichtigen en er door de verkoopstyling een lichte, sfeervolle en harmonieuze lifestyle is neergezet, zal uw woning voor de aspirant koper snel ‘eigen’ voelen. Alleen kijkers worden tenslotte kopers! Voor meer informatie over werkwijze en tarieven, klikt u op onderstaande button.

Fotografie
Wanneer de woning verkoopklaar gemaakt is, is het mogelijk om door een professionele fotograaf een fotoshoot te laten maken. Met de juiste belichting komt de woning goed tot haar recht. De verkoopstyliste is hier altijd bij aanwezig voor de laatste finishing touch. De foto’s gaan dezelfde dag nog naar de makelaar en uw woning kan op Funda worden geplaatst.

Netwerk vakmensen
Om het proces voor het verkoopklaar maken van de woning te versnellen, beschikt Perfect2Style over een netwerk van vakmensen. Of het nu gaat om een tuinman, schilder, tegelzetter of klusjesman. Zij staan op korte termijn voor u klaar.

Woonaccessoires
Mocht u interesse hebben in een aantal fraaie woonaccessoires voor een optimale woningpresentatie, dan kunnen bepaalde eyecatchers worden ingekocht binnen een vooraf bepaald budget. Natuurlijk kunt u deze ook weer in uw nieuwe woning gebruiken.

Gastvrouw
Het is ook mogelijk om de verkoopstyliste als gastvrouw in te huren op bijvoorbeeld een Open Huizendag. Hierbij zal naar de woonwensen van de kopers geïnformeerd worden en zullen de positieve eigenschappen en mogelijkheden van de woning benoemd worden tijdens de rondleiding.

VERKOOPSTYLING MAKELAAR

U weet als geen ander dat door de verandering in de woningmarkt, de vraagprijs allang niet meer de concurrerende factor is. In deze tijd gaat het meer dan ooit om de manier waarop de woning wordt gepresenteerd. De uitstraling van de woning in de vitrine en op de site moet HET verschil maken. Een goed gestylde woning en professionele foto’s zijn een must in deze moeilijke tijd. Perfect2Style is aangesloten bij het LNV, het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Het enige opleidingsinstituut in Nederland met het Qfor kwaliteitslabel.

Door deze opleiding is Perfect2Style in staat om een woning door de ogen van de koper te bekijken en de mogelijke pijnpunten van een woning direct om te zetten naar verbeterpunten. Hierdoor wordt de woning geschikt gemaakt voor een bredere doelgroep en kan deze sneller worden verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs. Verkoopstyling betaalt zich altijd terug!

Statistieken in de VS wijzen uit dat 93% van de woningen die door gecertificeerde verkoopstylisten verkoopklaar zijn gemaakt gemiddeld binnen 1 maand verkocht worden. Klik hier voor de statistieken van Staged Homes.

Met respect voor de verkoper zal Perfect2Style een plan van aanpak maken om er in een korte tijd voor te zorgen dat de woning zich kan onderscheiden op de overvolle woningmarkt. Een doelgerichte checklist voor de verkoper zorgt ervoor dat voor een bezichtiging de puntjes op de i gezet worden. In feite is de woning een marketingobject geworden, waarin de verkopende partij nog steeds op een prettige manier kan wonen, maar waarbij toch het doel wordt nagestreefd zo snel mogelijk te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.Verkoopstyling kan voor meer beweging in de markt zorgen, doordat potentiële kopers beter kunnen beoordelen wat ze kopen. Als makelaar kunt u zich onderscheiden door een snellere verkooptijd en een meer tevreden klant.

Zoals u weet is het bij nieuwbouw of een leegstaande woning voor kopers vaak lastig om de mogelijkheden van de woning te overzien. Door de woning in te richten wordt dit voor de kopers een stuk makkelijker gemaakt. Perfect2Style is uw partner in het inrichten van modelwoningen of van een leegstaande woning.

Wanneer u mogelijkheden ziet voor een samenwerking of vrijblijvend wilt kennismaken, neem dan gerust contact op met Perfect2Style. Ik zie uit naar een prettige samenwerking.